محل تبلیغات شما

به نام خدا

بوقلمون پرنده بزرگی است که بومی آمریکای شمالی است. این پرنده هم در طبیعت به طور وحشی یافت میشود هم به ظور خانگی و هم صنعتی پرورش داده میشود.

گوشت این پرنده بسیار مغذی است و یک منبع پروتئین محبوب است که در سراسر جهان مصرف می شود.

در این مقاله  همه چیزهایی که باید در مورد گوشت بوقلمون بدانید از جمله مواد مغدی موجود در آن ، کالری و نحوه افزودن آن به رژیم غذایی شما است.

 

 

گوشت بوقلمون دارای مشخصات تغذیه ای چشمگیر زیر است

گوشت بوقلمون سرشار از مواد مغذی است. دو برش ضخیم (84 گرم) بوقلمون حاوی

  • کالری: 117
  • پروتیین 24: گرم
  • چربی: 2 گرم
  • کربوهیدرات: 0
  • نیاسین(ویتامین B3): 61% DV
  • ویتامین ب6: 49% DV
  • ویتامین ب12: 29%DV
  • سلنیوم: 46% DV
  • روی: 12% DV
  • سدیم:26% DV
  • فسفر:28%DV
  • منیزیوم:6% DV
  • پتاسیم:4%DV

*DV= daily value

مواد مغذی موجود در بوقلمون بستگی به نوع برش دارد. به عنوان مثال ، گوشت تیره ، که در عضلات فعال مانند پا یا ران یافت می شود ، نسبت به گوشت سفید ،چربی و کالری بیشتری دارد - در حالی که گوشت سفید حاوی مقداری پروتئین بیشتر است.

بعلاوه ، پوست بوقلمون پرچرب است. این بدان معنی است که برش های با پوست چربی وکالری بیشتری نسبت به برش های بدون پوست دارند.

به عنوان مثال ، 100 گرم بوقلمون با پوست 169 کالری و 5.5 گرم چربی دارد ، در حالی که همین مقدار بدون پوست دارای 139 کالری و فقط 2 گرم چربی است.

به خاطر داشته باشید که اختلاف کالری اندک است. علاوه بر این ، چربی می تواند به شما در احساس سیرشدن بعد از غذا کمک کند.

 

خلاصه مطلب تا اینجا

بوقلمون سرشار از پروتئین و منبع عالی بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی به ویژه ویتامین های گروه B است. قطعه های بدون پوست چربی و کالری کمتری نسبت به تکه های پوست دار دارند.

.

 

  • گــوشــت بــوقــلــمــون بــه دلــیــل بــافــت ویــژه‌اے كه دارد هنــگــام طــبــخ حــجــم خــود را از دســت نــمــیــ‌دهد و بــه دلــیــل داشــتــن پــروتــئیــن بــالــا،حــداقــل چــربــے اشــبــاع،كمــتــریــن ســطــح كلــســتــرول و فــقــدان چــربــے مــیــان بــافــتــے در مــقــایــســه بــا گــوشــت قــرمــز از اهمــیــت بــســیــارے بــرخــوردار اســت و مــنــبــع خــوبــے از ویــتــامــیــنــ‌هاے A،B1،B3،B6،B12 و امــلــاحــے چــون ســلــنــیــوم،مــنــیــزیــم،مــس،آهن،روے،پــتــاســیــم و اســیــد آمــیــنــه تــریــپــتــوفــان بــه شــمــار مــیــ‌رود.یــكے از ویــژگــیــ‌هاے مــنــحــصــر بــفــرد گــوشــت بــوقــلــمــون نــســبــت بــه ســایــر گــوشــتــ‌هاے ســفــیــد،ویــتــامــیــن A و نــقــش مــهم تــقــویــت ســیــســتــم ایــمــنــے آن اســت كه بــویــژه در فــصــل ســرمــا،مــصــرف آن بــه كودكان و ســالــمــنــدان تــوصــیــه مــیــ‌شــود.

 

  • گــوشــت بــوقــلــمــون بــدون پــوســت بــه طــور طــبــیــعــے چــربــے كمــے دارد و در هر 100 گــرم آن تــنــها یــك گــرم چــربــے مــوجــود اســت.تــقــریــبــا تــمــامــے چــربــے بــوقــلــمــون در پــوســت آن مــوجــود اســت و گــوشــت تــیــره رنــگ آن چــربــے بــیــشــتــرے نــســبــت بــه گــوشــت ســفــیــد آن دارد.بــنــابــرایــن افــراد مــبــتــلــا بــه چــربــے خــون بــالــا بــهتــر اســت از گــوشــت ســفــیــد ســیــنــه ایــن پــرنــده اســتــفــاده كنــنــد.بــد نــیــســت بــدانــیــد گــوشــت ســفــیــد بــدون پــوســت بــوقــلــمــون چــربــے اشــبــاع و كلــســتــرول كمــتــرے از گــوشــت مــرغ و گــاو دارد.

 

 

  • مــصــرفــ150 گــرم گــوشــت بــوقــلــمــون حــدود نــیــمــے از اســیــدفــولــیــك مــورد نــیــاز روزانــه را تــامــیــن كرده و مــصــرف مــقــدار مــتــعــادل آن بــراے خــانــمــ‌هاے بــاردار مــفــیــد اســتــ.

 

  • در گوشت بوقلمون مقدار زیادی امگا3 وجود دارد (امگا3 باعث باز شدن مجاری عروق بدن و پایین آورنده کلسترول بوده و از مزمن شدن بیماری‌ها جلوگیری می‌کند).

 

  • گوشت بوقلمون حاوی اسید آمینه‌ای به نام تریپتوفان است که در بدن تبدیل به پروتئین سروتونین (عامل شادابی) می‌شود (سروتونین نقش بسزایی در ایجاد آرامش و تنظیم چرخه خواب دارد. همچنین این پروتئین در مرمت سلول‌های ماهیچه‌ای و اندام بدن، ناخن، پوست، مو و غدد ترشحی نیز موثر می‌باشد).

 

  • گوشت بوقلمون حاوی ماده‌ای به نام CoQ10 است (این ماده اکسیر جوانی است، برای جلوگیری از پیری زودرس مفید است).

 

  • چربی اشباع و کلسترول گوشت بوقلمون از سایر گوشت‌ها (گوساله، گوسفند، مرغ) کمتر است.گوشت بوقلمون دارای کمترین مقدار اوره و اسید اوریک در مقایسه با سایر گوشت‌ها است (اسید اوریک یکی از عوامل سکته مغزی می‌باشد).

 

  • در گوشت بوقلمون انواع ویتامین B از جمله B6، B3، B1، و B12 وجود دارد (انواع ویتامین B برای جلوگیری از افسردگی، بیماری MS و از بین بردن کم‌خونی مؤثر است. همچنین ویتامین B6 مانع از تجمع پروتئین هموسیستئین در بدن می‌شود که عملا از آسیبهای عروقی جلوگیری می‌کند.

 

  • ویتامین B3 -نیاسین- در مکانیسم ترمیم DNA موثر بوده و نقش بسزایی در پیشگیری از سرطان دارد).

 

  • اغلب توصیه می شود که بوقلمون را برای کاهش وزن بخورید، زیرا غنی از پروتئین است.   پروتئین شما را پر می کند و هم چنین هضم غذا را کاهش می دهد و در نتیجه باعث می شود که احساس سیری را بعد از غذا داشته باشید.  به این معنی است که شما در طول وعده غذایی بعدی خود کم تر پرخوری خواهید کرد.   اگر می خواهید بوقلمون را در رژیم کاهش وزن خود بگنجانید، بوقلمون سفید کم چرب را انتخاب کنید، که کالری کمی دارد.   سینه بوقلمون هم گزینه خوبی است. اندازه هر وعده بسیار مهم است.

 

 

 

اساتید مربوطه و منابع

جگونه بوقلمون را به رژیم غذایی خود اضافه کنیم

اثرات درمانی گوشت بوقلمون

بوقلمون ,گوشت ,، ,چــربــے ,بــه ,پروتئین ,گوشت بوقلمون ,است که ,می شود ,که در ,گــوشــت ســفــیــد

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مدارس شاد من